Nyheder‎ > ‎

Den tibetanske Kuan Yin Qi Gong mester Karma Tsultim Namdak besøger Nuuk

indsendt 7. apr. 2011 13.42 af Henrik Barchager   [ opdateret 2. feb. 2013 02.33 af Henrik Barchager ]

Tidspunkter og aktiviteter:

Weekenden d. 9-10 april 2011 9.30 to 13 – frokostpause – og fra 14.30 til 17.00 begge dage.
Det er mange timer, men der er garanti for velvære - på sigt :-)

De øvrige dage er ikke fastlagt endnu, men han er indstillet på at knokle, når han er her, så hvis f.eks. idrætslærerne på GU eller seminariet interesseret i at samle eleverne til et kursus, så skal I endelig ikke holde jer tilbage. Foleskoleelever kunne også fint have glæde af at lære Qi Gong. Nogen af jer med kontakt til de store private virksomheder kunne måske også være interesserede. Alle der har stille siddende arbejde vil have stor glæde af det her. 


Hvad er Qi Gong?
”Qi Gong består af en kombination af flydende bevægelser, åndedrætsteknikker og visualiseringer. Øvelserne virker opbyggende på muskulaturen og gør senerne stærkere. Hvirvelsøjle og led bliver løsere og kroppen bliver smidig, kraftfuld og afspændt. Meridianerne (kroppens energibaner) bliver åbnet og livsenergien, Qi´en bliver harmoniseret. Regelmæssige øvelser hjælper mod stress, nervøsitet og angst. Kuan Yin Qi Gong eller stående meditation, som øvelserne også kaldes, er et redskab, der kan bruges til at etablere indre ro og afspænding i kroppen.” 
Beskrivelsen er fra Karma Tsultim Namdaks hjemmeside http://www.qigong-training.com/index.html, hvor filosofien bag denne form for Qi Gong også er beskrevet – på tysk :-) 

Jeg har siden jeg mødte Tsultim i 2008 og blev introduceret til disse meget simple og lette øvelser brugt dem hver dag og har stort set ikke haft smerter i lænden siden – noget der tidligere plagede mig meget p.gr.a slidgigt. 

Tsultim er også en højtuddannet buddhistisk lama indenfor Karma Kadjylinjen – den såkaldte diamantvejsbuddhisme og han vil gerne også undervise i meditation og buddhisme, hvis der er interesse for det. 

Kontakt Kitte på email : kittev@greennet.gl for mere information